kpilogo shields

IMG 4699

18 жовтня 2017 року на кафедрі хімічного, полімерного та силікатного машинобудування ІХФ КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося відкриття навчальної аудиторії, оформленої за підтримки ТОВ «Костал Україна» – дочірнього підприємства компанії KOSTAL GROUP, світового лідера по виробництву комплектуючих для автомобільнох промисловості. На урочисте відкриття прибула делегація від компанії, яку очолив Генеральний директор ТОВ «Костал Україна» Радослав Шкуп, а також представники ЗМІ міста Переяслава-Хмельницького, де розташовані виробничі потужності підприємства. Гостей зустріли декан Інженерно-хімічного факультету Євген Миколайович Панов, завідувач кафедри ХПСМ Володимир Іванович Сівецький, викладачі та студенти кафедри, що проходили виробничу та переддипломну практику на підприємстві.

Керівники компанії та факультету провели урочисте відкриття брендованої таблички компанії та розрізання стрічки при вході в навчальну аудиторію. Гості оглянули нове оснащення, яке включає в себе наочні навчальні матеріали, стенди, сучасні дидактичні засоби навчання, зразки продукції й устаткування, котре застосовує підприємство у виробничому процесі і яке також є посібником для студентів, що навчаються за профільною спеціалізацією.

Цей захід є логічним розвитком співпраці, що склалася між компанією та кафедрою ХПСМ, і включала екскурсії викладачів та студентів на підприємство, проходження на ньому різних видів практики та оплачуваного стажування, працевлаштування випускників, заохочення школярів Переяславщини до вступу в КПІ з подальшими перспективами побудови професійної кар’єри на інноваційному виробничому підприємстві європейського взірця.

Про цю співпрацю та сподівання на майбутнє її розширення й поглибленнязгадали у своїх виступах представники ТОВ «Костал Україна» Р. Шкуп та В. В. Деркач, а також представники КПІ ім. Ігоря Сікорського Є. М. Панов та В. І. Сівецький. Колишні випускники кафедри ХПСМ Вадим Деркач та Ілля Турченко, які нині займають в «KOSTAL Україна» посади Головного конструктора проекту-керівника групи розробки моделей перемикачів та інженера-конструктора відповідно, відзначили високий рівень знань, отриманих за час навчання в нашій Alma mater. Водночас вони висловили побажання щодо модернізації та поглиблення змісту виробничої та переддипломної практики, а також тем дипломних робіт та необхідності освоєння студентами сучасного інженерно-дослідницького програмного забезпечення та іноземних мов, зокрема англійської мови. Представники ТОВ «Костал Україна», також передали кафедрі річні необмежені ліцензії на програмний продукт компании Dassault Systems: CATIA V5 для використання студентами у навчальному процесі.

Наприкінці відбулася прес-конференція учасників заходу для журналістів від ЗМІ університету та міста Переяслава-Хмельницького.

  • IMG_4622
  • IMG_4623
  • IMG_4627
  • IMG_4634

  • IMG_4641
  • IMG_4648
  • IMG_4668
  • IMG_4678

  • IMG_4681

Додати коментар