kpilogo shields

16 жовтня студенти груп ЛС-31 і ЛП-31 разом зі своїми кураторами старшим викладачем Борщиком С.О. та професором Мікульонком І.О, а також відповідальним за дипломне проектування доцентом Васильченком Г.М. відвідали ПАТ «Комбінат будіндустрії».

 

Екскурсію, яка тривала майже дві години, проводив безпосередньо голова правління ПАТ «Комбінат будіндустрії», доцент нашої кафедри Нестеров В.Г., який охоче пояснював студентам тонкощі виробництва й докладно відповідав на численні запитання.

Студенти ознайомилися з технологією виробництва керамічних плиток для облаштування підлоги, залізобетонних колодязів систем водоочищення рі-зного типорозміру, у тому числі й діаметром до 2,4 м і завдовжки до 3 м, а також залізобетонних панелей для облаштування перекриттів у будинках і спорудах.

Побачене студентами істотно поліпшить їхню підготовку, яку вони отримують у стінах університету. При цьому всі студенти висловили побажання якнайчастіше проводити подібні заходи, адже за їхніми словами іноді корисно один раз побачити, ніж сто разів почути.

Більше фотографій можна подивитися за посиланням

Додати коментар