kpilogo shields

P426000226 квітня в рамках договору про співпрацю між кафедрою ХПСМ та компанією ТОВ «КОСТАЛ-УКРАЇНА» студенти групи ЛП-41 відвідали виробництво зазначеної компанії, розташоване у місті Переяслав-Хмельницький (Київська область). За півтори години комфортабельний мікроавтобус від нашого навчального корпусу дістався до місця призначення, де на відвідувачів чекав Загородний Віктор Іванович.

Після вступного інструктажу з техніки безпеки студентів було ознайомлено з найсучаснішим виробництвом.

Слід зазначити, що компанія ТОВ «КОСТАЛ-УКРАЇНА» є дочірньою компанією німецької фірми LEOPOLD KOSTAL GmbH & Co. Група KOSTAL с кладається з понад трьох десятків компаній у 21 державах світу . Основний вид діяльност і компаній групи – розробка і виробництво технологічно передових електронних та електро-механічних виробів для автомобільної промисловості. Споживачами продукції групи KOSTAL є такі відомі бренди як Mercedes-Benz, BMW, Audi, Ford, Volkswagen, Citroen, Lamborghini, Jaguar, Skoda та багато інших. Тому зрозуміло, що якість продукції, що випускається, понад усе.

Усім студентам було видано фірмовий спецодяг, бахіли та захисну шапочку, оскільки чистота у виробничих цехах майже стерильна. Їм було продемонстровано найсучасніше технологічне обладнання, зокрема литтєві автомати фірми Engel.

Варто зазначити, що на виробництві проходять переддипломну практику четверо студентів групи ЛП-31.

P4260002P4260006P4260005

Додати коментар